Copywriting: het belang van copywriting voor de vastgoedsector

Werkt u in de vastgoedsector en wilt u potentiële kopers of huurders een duidelijk informerend en vooral een duidelijk overtuigend beeld geven van hun mogelijke toekomstige woning.

Prikkelen
Onze schrijfwerkers doen daarbij wonderen voor u. Wij zorgen voor scorende teksten die informeren, prikkelen en doen kopen of verhuren. DeSchrijfwerkerij.be weet: u verkoopt of koop en u verhuurt of huurt geen huis, maar wel een thuis.

Sneller verkopen en verhuren
Om hun droomwoning te vinden, gaan vandaag zowat alle huurders en kopers op zoek op het internet. Copywriting van uw webteksten is voor u als vastgoedmakelaar dus zeer zeer belangrijk. Uw website is immers het eerste contact tussen uw potentiële klant en uzelf Dat vraagt om professionele webteksten die sneller verkopen en verhuren.

Voorbeeld
RT Vastgoed uit Sint-Truiden is al overtuigd. Na een gratis tekst-test was de zaakvoerder meteen zélf verkocht. Zijn kantoor is nu één van de vaste klanten van DeSchrijfwerkerij.be. Omdat zijn webteksten beter scoren, zag hij zijn verkoop en verhuur opvallend stijgen. Hieronder vindt u ter info een voorbeeld van een webtekst voor RT Vastgoed.

Ook voor u
Bent u ook actief ook in de vastgoedsector? Wij vertoeven voor u alvast in staat van opperste paraatheid om o.a. kwaliteitsvolle folders, nieuwsbrieven, mailins, blogs en webteksten te maken. Just shoot!

Voor uw printed, uw online én uw sociale media bezorgt DeSchrijfwerkerij.be u de juiste inhoud. Vraag hier vrijblijvend uw offerte.

www.rtvastgoed.be/nl/te-koop/woning/gorsem-3803/3570](https://www.rtvastgoed.be/nl/te-koop/woning/gorsem-3803/3570

Laat een reactie achter