Leg de juiste nadrukken in uw speeches!

Spreken voor een publiek: het is niet iedereen gegeven. Kunt u er toch niet onderuit? Doe dan een beroep op de specialisten van DeSchrijfwerkerij.be en uw toespraak loopt vanzelf.

Ken uw publiek
Een eerste handige tip: zorg dat u op voorhand uw publiek zo goed mogelijk kent. Wat weten uw luisteraars al over uw onderwerp? Het is pure verspilling van tijd en energie om iets uit te leggen dat uw publiek al weet. Onderzoek daarom ook welke achtergrondinformatie er nog nodig is om tot de basis van uw speech te komen.

Nadrukken
Onze schrijfwerkers schrijven uw speeches altijd in overdreven grote letters. Waarom? Opdat u nooit het juiste woord zou kwijtspelen. In uw speeches en uw redevoeringen schrijven we ook dikwijls sommige woorden in hoofdletters. Waarom? Zo kunt u als spreker op de juiste plaats de nodige nadrukken leggen bij het voorlezen van uw speech. Nadrukken of accenten zijn immers belangrijk bij het speechen. U beklemtoont hiermee belangrijke items die uw luisteraars of volgers zonder misschien niet volledig 100 % zouden begrijpen of zelfs niet eens zouden horen. DeSchrijfwerkerij.be legt voor u de nadrukken waar ze MOETEN liggen. Ook in uw teksten voor gedrukte, online en sociale media passen we dit indien door de klant gevraagd toe, maar dan met onderstreepte, gefluoriseerde en/of vette letters of zinnen.

Korte zinnen!
Een goede speech is niet (te) lang. Gebruik de juiste woorden op het juiste moment en u komt al heel ver. Gebruik korte en duidelijke zinnen om de spanning op te bouwen. En adem tussendoor even rustig. Rust kan de interesse in uw speech verhogen, want uw publiek wordt nieuwsgierig. Breng uw publiek wel niet in de war. Behandel de informatie stap voor stap, zo helder mogelijk.

Succes boeken
Met een goed en leuk geschreven speech kunt u heel wat succes boeken. Breng als CEO bijvoorbeeld op een aangename en vertrouwende manier de missie van uw bedrijf over op uw medewerkers. Of krijg als leidinggevende of manager uw team op één lijn. Moet u speechen en wilt u dat doen als een professional? Moet IK dit nu écht? Laat het schrijven, redigeren, corrigeren en/of vertalen van uw speeches over aan onze gespecialiseerde en daarvoor opgeleide schrijfwerkers en u scoort er wél voor de volle 100 % mee! Laat u overtuigen!

Voor uw printed, uw online én uw sociale media bezorgt DeSchrijfwerkerij.be u de juiste inhoud. Vraag hier vrijblijvend uw offerte.

Laat een reactie achter