Print is NOT dead

Wie denkt dat printed media geen toekomst meer hebben, weet niet waarover hij het heeft. Online communicatie is wel belangrijk en een goede website is een must voor uw bedrijf. Maar de echt belangrijke dingen, die brengt u op papier. Want papier ‘plakt’. Gedrukte teksten zijn voor eeuwig. Ze verdwijnen nooit en vroeg of laat komen ze terug te boven.

Bedrijfsmagazine

Denk bijvoorbeeld aan de terugkeer van het bedrijfsmagazine. Laat al uw diensten hun verhaal vertellen, zet een copywriter of eindredacteur in om alle teksten uniform te herschrijven en u heeft iets dat uw medewerkers kunnen vasthouden en met elkaar verbindt. Dit is zoveel rijker dan een e-nieuwsbrief die na het lezen in de prullenbak van uw mailbox belandt. Als hij al gelezen wordt … want u ontvangt zoveel e-mails per dag.

Emotie

Inderdaad, websites, blogs en e-mailings zijn dan weer flexibeler, evolueren mee met uw bedrijf, zijn oneindig aanpasbaar en meetbaar. Maar drukwerk is emotie. U kunt het vastpakken, ruiken, voelen. En alleen al daarom is het een rijker medium dan al het digitale!

Voor uw printed, uw online én uw sociale media bezorgt DeSchrijfwerkerij.be u de juiste inhoud. Vraag hier vrijblijvend uw offerte.

Laat een reactie achter